Spring naar content

Over 4Dental
Wij doen alles voor een lach

4Dental Smile is het patiënten merk van van 4Dental Labs.

1690184764568
Verkrijgbaar via > 1,000 tandartspraktijken
100% maatwerk
Vrije keuze behandelaar

Wie zijn wij?

4Dental Labs, producent van 4Dental Smile producten, is een van de top 3 producenten van op maat gemaakte tandtechnische producten en leverancier aan 1 op de 5 tandartspraktijken in Nederland. 4Dental Smile producten worden verkocht via gerenommeerde tandartspraktijken of via onze eigen 4Dental Smile winkels. De 4Dental Smile winkels werken altijd nauw samen met nabij gelegen tandartspraktijken en zijn een ideale plek als je je wilt informeren over de mogelijkheden.

Samen met tandartsen proberen wij iedereen een stralende lach te bezorgen, door gebruik te maken van de modernste technieken en de patiënt zoveel mogelijk te ontzorgen! Door je aan te melden voor een afspraak zoeken wij voor u het dichtstbijzijnde verkooppunt van 4Dental Smile producten. Wel zo makkelijk!

Bij 4Dental combineren wij handwerk met digitalisering – al meer dan 100 jaar lang. Wij zijn groot, maar niet onpersoonlijk. Want een persoonlijke benadering en de wens van jou als patiënt staan altijd voorop. Uiteindelijk is elk product wat wij maken een klein kunstwerkje, wat grotendeels handgemaakt voor jou op maat is gemaakt! Met onze verschillende productlijnen, zorgen wij dat onze producten voor iedereen betaalbaar zijn.

  • Van kunstgebit, kroon tot hockeybitje. Alles wordt op maat gemaakt
  • Persoonlijke aandacht en jouw wens staat voorop
  • Altijd een tandartspraktijk die 4Dental Smile producten verkoopt in de buurt
  • Veel ervaring – wij maken bijvoorbeeld meer dan 40.000 protheses per jaar

4Dental Smile Winkels

4Dental Smile producten worden hoofdzakelijk via tandartspraktijken verkocht. Wij hebben echter ook een 21 tal 4Dental Smile winkels.

In deze winkels, die altijd nauw samenwerken met nabij gelegen tandartspraktijken, kunt u zich informeren over de producten die wij produceren. Veel patienten zijn bijvoorbeeld niet op de hoogte van alle mogelijkheden van anti-knars tot aan anti-snurkbitjes. Daarnaast bieden wij er ook niet-invasieve behandelingen aan, in samenspraak met tandartsen uit de buurt. Het komt bijvoorbeeld voor, dat uw tandarts u doorverwijst naar onze winkel.

De nieuwe 4Dental Smile winkels zijn zo opgezet, dat er een huiskamer sfeer heerst en we samen met u op uw gemak kijken naar wat het beste bij u past. Het is te vergelijken met een brillenzaak en wij willen van een nieuw kunstgebit of ander product een feestje maken.

 

Waar worden de producten gemaakt?

4Dental heeft 40 eigen tandtechnische labs door heel Nederland. Op deze labs werken variërend tussen de 10 tot 70 collega’s, die werken aan op maat gemaakte oplossingen. Elke regio heeft een zogenaamd HUB lab, wat als steunpunt in de regio dient. Onze HUB labs zijn:

  • 4Dental Amsterdam
  • 4Dental Reeuwijk
  • 4Dental Breda
  • 4Dental Eindhoven
  • 4Dental Arnhem
  • 4Dental Zwolle

Of je als patiënt op het lab komt ligt af van de voorkeuren van jouw tandarts.

Voor tandartsen

Wij hebben een groot netwerk van tandartsen die bij ons zijn aangesloten. Ben jij tandarts en wil je meer weten over onze producten of ook bij ons netwerk aansluiten? Lees dan meer informatie op onze website voor tandartsen. Door je aan te sluiten bij 4Dental, kunnen wij jou als tandarts ook koppelen aan patiënten die nog geen tandartspraktijk hebben, maar wel opzoek zijn naar 4Dental producten.

Informatie voor tandartsen 

Heb je een vraag?