Spring naar content

4Dental Smile
Epe

4Dental Smile Epe is dé gebitsprothese specialist van Epe en omstreken. Wij bevinden zich in het Gezondheidscentrum Epe. Een uniek centrum waar verschillende zorgverleners onder 1 dak zitten. Of u nu komt voor een kunstgebit reparatie of voor een volledig nieuwe, bij ons bent u op het juiste adres!

Michiel Buis
Altijd dichtbij
De beste zorg
100% Maatwerk

Dé gebitsprothese specialist van Epe

4Dental Smile – Epe is een begrip voor hoogwaardige kunstgebitten of andere tandtechnische producten. Of u nu komt voor een reparatie of een volledig nieuw kunstgebit, bij ons bent u op het juiste adres – ook voor het klikgebit. Wij hebben uitgebreide gratis parkeergelegenheid.

 

In een notendop

Kiest u voor een 4Dental Smile product, dan kiest u voor kwaliteit

  • Wij werken met de modernste technieken
  • Landelijk dekkend reparatie netwerk
  • Uitgebreide garantie

4Dental Smile – Epe

Met decennia aan ervaring en een sterk team, bent u bij ons op het juiste adres! Wij helpen u graag en nemen vooral de tijd voor u. Wij werken nauw samen met de tandartsen in het gezondheidscentrum, waardoor wij u optimale zorg kunnen bieden.

Maak vrijblijvend een afspraak

Klikgebit Epe

Natuurlijk bent u bij ons ook op het juiste adres voor een klikgebit. Een klikgebit heeft een hoger draagcomfort dan een reguliere prothese. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraak

Kunstgebit of klikgebit reparatie in Epe

Heeft u al een kunstgebit of klikgebit, maar is deze kapot? Loop dan even binnen bij ons. Wij snappen hoe vervelend dit is en dat u graag zo spoedig mogelijk geholpen wilt worden. Bij ons bent u daarvoor op het juiste adres.

Wij repareren uiteraard dezelfde dag nog. Dat is service die u van ons mag verwachten!

Dé tandprothese specialist in Epe en omstreken

Hieronder onze 4Dental Smile winkels – echter ook verkrijgbaar bij tandartspraktijken bij u in de buurt.

4Dental Smile - Epe
Korte Veenteweg 9B, 8161 PC Epe
Heb je een vraag?