Spring naar content

4Dental Smile
Hoogvliet Rotterdam

4Dental Smile – De Grave is dé gebitsprothese specialist van Hoogvliet Rotterdam. In deze vestiging werken wij met de nieuwste technieken waardoor wij u een digitaal geproduceerd kunstgebit kunnen aanmeten. 4Dental Smile – De Grave is in 1981 opgericht door R.E de Grave. Met meer dan 30 jaar gebitsverzorging is dit van een eenmansbedrijf gegroeid naar een begrip in de regio.

Rotterdam
Altijd dichtbij
De beste zorg
100% Maatwerk

Dé gebitsprothese specialist van Rotterdam

4Dental Smile – De Grave is de specialist in kunstgebitten en andere tandtechnische producten. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij een begrip in de regio. De kunstgebitten in de vestiging in Hoogvliet worden volledig digitaal vervaardigd, waardoor u gegarandeerd bent van de beste pasvorm.

Met behulp van de modernste technieken waaronder 3D printers en freesmachines wordt uw prothese met de hoogst mogelijke precisie vervaardigd.

 

In een notendop

Kiest u voor een 4Dental Smile product, dan kiest u voor kwaliteit

  • Wij werken met de modernste technieken
  • Landelijk dekkend reparatie netwerk
  • Uitgebreide garantie

4Dental Smile – De Grave Hoogvliet Rotterdam

Onze locatie in Hoogvliet Rotterdam is erg goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Wij zitten achter de Action. Vanuit onze locatie ontvangen wij patiënten uit Schiedam, Rotterdam, Spijkenisse, Oud-Beijerland,  Poortugaal en ver daar buiten.

Maak vrijblijvend een afspraak

Klikgebit Hoogvliet Rotterdam

Natuurlijk bent u bij ons ook op het juiste adres voor een klikgebit. Een klikgebit heeft een hoger draagcomfort dan een reguliere prothese. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraak

Kunstgebit of klikgebit reparatie in Hoogvliet Rotterdam

Heeft u al een kunstgebit of klikgebit, maar is deze kapot? Loop dan even binnen bij ons. Wij snappen hoe vervelend dit is en dat u graag zo spoedig mogelijk geholpen wilt worden. Bij ons bent u daarvoor op het juiste adres.

Wij repareren uiteraard dezelfde dag nog. Dat is service die u van ons mag verwachten!

Dé tandprothese specialist in Rotterdam en omstreken

Hieronder onze 4Dental Smile winkels – echter ook verkrijgbaar bij tandartspraktijken bij u in de buurt.

4Dental Smile - De Grave Hoogvliet Rotterdam
Middenbaan Noord 34, 3191 EH Hoogvliet Rotterdam
Heb je een vraag?