Spring naar content

Hoe wij werken 
Persoonlijk, kwalitatief en altijd in de buurt

Het is niet altijd even makkelijk om je als patiënt online goed te informeren over tandtechnische producten. Met 4Dental Smile proberen we daar verandering in te brengen. Ook maken we een afspraak inplannen heel eenvoudig!

Onze producten zijn verkrijgbaar via gerenommeerde tandartspraktijken of via onze eigen 4Dental Smile Winkels.

IMG_2775
Verkrijgbaar via > 1,000 tandartspraktijken
100% maatwerk
Kwaliteit

Jij als patiënt staat voorop!

Of het nu gaat om een kunstgebit, kroon, brug, facing, of tandenbleken – online is het niet altijd even makkelijk om de juiste info te vinden. Daar proberen wij verandering in te brengen. Wij bieden jou het volgende:

  1. Informeer jezelf – via onze website proberen wij jou meer informatie over onze producten te geven. Uitgebreide product informatie vindt je onder het kopje producten
  2. Interesse? – Heb je interesse, dan kun je makkelijk vrijblijvend een afspraak aanvragen via de afspraak knop rechtsboven
  3. Hoe werkt dat? – Als jij een afspraak hebt aangevraagd, kijken wij of jouw tandarts 4Dental Smile producten verkoopt. Zo ja – dan nemen wij contact met jouw tandarts op met het verzoek om een afspraak met jou in te plannen voor dit specifieke product. Mocht jouw tandarts geen 4Dental Smile producten verkopen – geen nood, dan zoeken wij een dichtstbijzijnde andere tandarts voor jou die wel 4Dental Smile producten verkoopt

Gratis intakegesprek

Het is belangrijk dat een product voldoet aan wensen en behoeften. Wij snappen dat je daarom graag eerst wilt weten wat we voor je kunnen betekenen voordat je verder gaat. Daarom bieden wij bij al onze producten een gratis en vrijblijvend intakegesprek (let op: dit kunnen wij alleen bieden in onze eigen 4Dental Smile winkels en een select aantal tandartspraktijken). Na dit intakegesprek ontvang je een begroting van de behandeling en staat het je vrij om wel of niet te kiezen voor 4Dental producten.

Innovatie

Wij vinden het belangrijk dat we onze patiënten de beste technieken bieden. Daarom lopen wij voorop op het gebied van innovatie. We lopen voorop, maar we bewaken daarin wel altijd de kwaliteit. Daarom testen wij nieuwe technieken altijd eerst uitgebreid in ons eigen tandtechnisch laboratorium. Hierdoor wordt je altijd behandeld met de beste techniek.

Altijd in de buurt

4Dental heeft een groot netwerk door heel Nederland. Hierdoor hebben wij vestigingen in alle hoeken van Nederland en hebben wij een landelijke dekking. Onze kracht ligt in de relaties die wij hebben met lokale praktijken. Hierdoor is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt!

Heb je een vraag?