Spring naar content

Denticien
Harderwijk

Denticien Harderwijk is dé gebitsprothese specialist van Flevoland en de Veluwe. Tot voor kort waren wij gevestigd in het St Jansdal Ziekenhuis onder de naam 4Dental Smile. Vanaf 2024 hebben wij echter onze vestiging midden in de Binnenstad-Zuid aan de Smeepoortstraat 17. Makkelijk toegankelijk en nog gezellig ook.

harderwijk4
Altijd dichtbij
De beste zorg
100% Maatwerk

Dé gebitsprothese specialist van Harderwijk

Denticien Harderwijk (voorheen 4Dental Smile Harderwijk) is een begrip in Flevoland en de Veluwe voor hoogwaardige kunstgebitten of andere tandtechnische producten. Of u nu komt voor een reparatie of een volledig nieuw kunstgebit, bij ons bent u op het juiste adres – ook voor het klikgebit. Na decennia gevestigd te zijn in het St Jansdal ziekenhuis, zijn wij vanaf begin 2024 te vinden in de bruisende Smeepoortstraat. Dit zodat wij nog toegankelijker zijn voor u.

 

In een notendop

Kiest u voor een 4Dental Smile / Denticien product, dan kiest u voor kwaliteit

  • Wij werken met de modernste technieken
  • Landelijk dekkend reparatie netwerk
  • Uitgebreide garantie

Denticien Harderwijk

Onze locatie in Harderwijk is erg goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Wij zitten naast Egbert van der Vegt en de boekhandel.

Maak vrijblijvend een afspraak

Klikgebit Harderwijk

Natuurlijk bent u bij ons ook op het juiste adres voor een klikgebit. Een klikgebit heeft een hoger draagcomfort dan een reguliere prothese. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraak

Kunstgebit of klikgebit reparatie in Harderwijk

Heeft u al een kunstgebit of klikgebit, maar is deze kapot? Loop dan even binnen bij ons. Wij snappen hoe vervelend dit is en dat u graag zo spoedig mogelijk geholpen wilt worden. Bij ons bent u daarvoor op het juiste adres.

Wij repareren uiteraard dezelfde dag nog. Dat is service die u van ons mag verwachten!

Dé tandprothese specialist in Harderwijk en omstreken

Hieronder onze winkels – echter ook verkrijgbaar bij tandartspraktijken bij u in de buurt.

Denticien Harderwijk
Smeepoortstraat 17, 3841 EG Harderwijk
Heb je een vraag?